رفتن به مطلب
برای استفاده از تمامی امکانات و مطالب شگفت انگیز ما، لازم است عضو / وارد سایت RozaMind شوید. ×

ارسال های توصیه شده

  • مدیر بخش

image.jpeg.251641396626eb9d7cb58b4ab90b70d3.jpeg

کته گشنیز  

یک عدد سینه مرغ چرخ کرده رو با یک عدد پیاز چرخ کرده و نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر،زردچوبه و آرد سوخاری خوب ورز میدهیم و میگذاریم نیم ساعت خوب مزه دار بشود.
سپس به صورت کوفته قلقلی های متوسط مایل به کوچیک شکل میدهیم و توی مقدار کمی روغن سرخ میکنیم وقتی در حال سرخ شدن هستند رویشان مقداری زعفران دم شده میریزیم.
حالا توی یک قابلمه ۳ پیمانه برنج بعلاوه ۵ پیمانه آب ۵۰۰ گرم گشنیز خورد شده و شسته شده و نمک و روغن میریزیم و میگذاریم به صورت کته بپزد وقتی آب کته نزدیک خشک شدن است قلقلی هارو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و در برنج را میگذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشود سپس زیر گاز رو کم کرده و دم کنی میگذاریم تا دم بکشد.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

[[Template core/front/global/mobileNavigation is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]