رفتن به مطلب
برای استفاده از تمامی امکانات و مطالب شگفت انگیز ما، لازم است عضو / وارد سایت RozaMind شوید. ×

ارسال های توصیه شده

  • مدیر بخش

درست کردن خلال پوست پرتقال                           طرز تهیه مرصع پلو

ترفند_آشپزی

برای درست کردن خلال پوست پرتقال اول باید قسمت سفیدش را تا پوست نارنجیش بگیرید.
بعد خیلی نازک خلال کنید و خلال هارا بشویید.
همونجور که تازه هستند باید تا سه مرحله کارهایی را که میگم رو انجام بدین
اب جوش بیارید و خلال ها را بریزید داخلش تا دو دقیقه قل بخورند
بعد ابکش کنید و بلافاصله رویش اب سرد بگیرید.
تا سه دفعه تکرار کنید تا کاملا تلخیش برود و شیرین شود.
بعد پهن کنید رو یک پارچه نخی تا ابش خشک بشه و خلالها طی چند روز توی هوای ازاد خشک بشن.
موقع سرو هم فقط یک بار میتونید تو اب جوش بریزید تا قل بخوره و اب سرد روش بگیرید تا تازه بشه
برای مرصع پلو،هویج پلو،قیمه نثار،زرشک پلومجلسی استفاده میشن☺

#نکته:یا کلا اول خشک کنین و موقع استفاده همون خشک شده هارو تلخی بگیرید .
🍃🌸

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

[[Template core/front/global/mobileNavigation is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]